Spoed geld lenen zonder BKR

22/04/2011 Categorie: Lenen

Heb je nu snel geld nodig, maar wil niemand je geld lenen? Helpt die negatieve BKR codering ook niet? Jij wilt met spoed geld lenen zonder BKR toetsing. Gelukkig is er voor jou de mogelijkheid om snel geld te lenen binnen 10 minuten door middel van een minikrediet. Het maakt hierbij niet uit of je een negatieve BKR registratie hebt, het gaat erom of je de lening kan terugbetalen. Het gaat bij deze vorm van kredietverstrekking om een relatief klein bedrag, maar je kunt wel met spoed geld lenen zonder BKR check op deze manier. Dat maakt het zo aantrekkelijk voor veel mensen om een minikrediet af te sluiten. Er zijn minikredieten met verschillende bedragen en looptijden.

Spoed geld lenen zonder BKR

Wil je dus met spoed geld lenen zonder BKR toets, dan kun je het beste een minikrediet afsluiten. De voorwaarde hiervoor is wel dat je financieel gezond genoeg bent om deze terug te kunnen betalen. Je moet je bankafschrift, loonstrookje en identiteitsbewijs kopiëren en mailen. Een negatieve BKR codering is dan geen enkel probleem, aangezien die gegevens voor voldoende zekerheid zorgen voor de kredietverstrekker. Op werkdagen tijdens kantooruren wordt je aanvraag bijna onmiddellijk verwerkt. Het geld kan dan al na 10 minuten overgemaakt worden. Dat is nog eens snel geld lenen zonder BKR toetsing!

Met spoed lenen zonder BKR toetsing

Het voordeel van deze manier van lenen is dat je met spoed kunt lenen zonder BKR toetsing. Maar er zitten ook wat nadelen aan. Zo zijn de bedragen relatief laag, meestal enkele honderden euro’s. Daarnaast moet je de lening vaak snel terugbetalen, namelijk binnen 15 tot 45 dagen. Daarnaast zijn de kosten relatief hoog in vergelijking met een gewone lening. Daarom kun je als alternatief ook gewoon lenen zonder BKR toetsing, het enige nadeel is dan dat het wat langer duurt voordat je het geld op je rekening hebt staan. Deze kredietverstrekkers kijken ook naar je persoonlijke financiële situatie en of het verantwoord is om jou geld uit te lenen.

Spoedig geld lenen

Je moet dus voor jezelf de keuze maken wat je belangrijker vind. Nu met spoed geld lenen tegen relatief hoge kosten of even geduld opbrengen en geld lenen tegen veel gunstigere tarieven. Beide manieren kan allebei zonder BKR toetsing, als je er maar financieel goed voor staat. Je kunt het beste kiezen om even geduld te hebben en daarbij geld te besparen door een gewone lening af te sluiten bij de kredietverstrekkers die geld uitlenen aan mensen, ook al hebben zij een negatieve BKR codering. Waar je deze kredietverstrekkers kunt vinden lees je in het artikel: Waar kan ik geld lenen zonder BKR toetsing?