Snelle lening zonder BKR toetsing

20/10/2011 Categorie: Lenen

Het is niet ondenkbaar dat je op een bepaald ogenblik eens voor een situatie komt te staan waarin je nood hebt aan een snelle lening zonder BKR toetsing. Het beschikken over een BKR codering is vervelend, maar hoeft er niet perse voor te zorgen dat je geen enkele mogelijkheid meer hebt om nog geld te kunnen lenen. Wanneer je over een BKR codering beschikt gaan we er automatisch vanuit dat je een bepaalde openstaande schuld hebt. Wanneer dit het geval is doe je er goed aan om het bedrag dat je wil gaan lenen zo laag mogelijk te houden. Wanneer we dan de combinatie van een snelle lening voor een laag bedrag maken, dan komen we al snel uit bij een mini lening. We vertellen je in dit artikel in ieder geval graag meer over een snelle lening zonder BKR toetsing.

Snelle lening van weinig geld zonder BKR toetsing

Wanneer je op zoek bent naar een snelle lening voor weinig geld kan je zoals in de inleiding reeds aangehaald een beroep doen op de inmiddels bekende mini lening. Een mini lening is een lening die, zoals de naam reeds doet vermoeden, het mogelijk maakt om een klein bedrag te lenen. De meeste verstrekkers van mini kredieten hebben er voor gekozen om het maximaal te lenen bedrag op 500 euro te leggen terwijl er andere kredietverstrekkers zijn die er voor hebben gekozen om het mogelijk te maken om tot 1000 euro te lenen met een mini lening. Let wel, een mini lening is een zeer dure lening. Een mini lening staat er om bekend dat het een vorm van lenen is waarbij er geen rente in rekening wordt gebracht. In plaats daarvan worden er opstartkosten aangerekend die zomaar eens 20% van het door jou geleende bedrag kunnen zijn. We laten je zelf graag uitrekenen hoeveel deze kosten bedragen bij een lening van 500 of 1000 euro. Hou er tot slot ook rekening mee dat het bedrag dat je hebt geleend inclusief de kosten binnen de 30 dagen na afsluiting terugbetaald moeten worden en dat kan behoorlijk lastig worden.

Snelle lening van veel geld zonder BKR toetsing

Wanneer je nood hebt aan een snelle lening van meer geld, dan kan je geen beroep meer doen op een mini lening en zal je dus moeten uitkijken naar andere mogelijkheden, maar zijn die er wel? Jazeker, al zal je deze niet vinden bij een gewone Nederlandse bank. In bepaalde gevallen wil een bank in het geval je over een lage codering beschikt nog wel eens een oogje dichtknijpen, maar over het algemeen kan je er toch vanuit gaan dat je een grotere lening met BKR bij een bank in Nederland gewoon kan vergeten. Dan is het dus vooral noodzakelijk om een beroep te doen op een financiële instelling die niet bij het BKR is aangesloten, en dat kan best, maar dan dien je er wel rekening mee te houden dat je veelal een lening zal afsluiten tegen een aanzienlijk hogere kostprijs. Daarnaast zal ook een financieel kantoor altijd een onderzoek instellen naar je financiële situatie zodat een eventuele grote openstaande schuld ook voor hen zichtbaar zal worden. Een beroep doen op een financieel kantoor is dus nooit een zekerheid wat betreft het toegekend krijgen van een lening. Het is wel één van de beste mogelijkheden om veel geld te lenen zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd, ook wanneer het snel moet gaan.

Conclusie

Een snelle lening afsluiten zonder BKR toetsing is zeker en vast mogelijk, maar je dient af te wijken van de mogelijkheden van een Nederlandse bank. Voor weinig geld is een mini lening de beste mogelijkheid, maar die is behoorlijk duur. Wanneer je meer geld wil lenen zal je daarvoor een beroep moeten doen op een financieel kantoor die gespecialiseerd is in het verstrekken van leningen aan mensen met een BKR codering. Hou er wel rekening mee dat er op dergelijke leningen vaak een hogere intrest wordt aangerekend dan bij een gewone Nederlandse bank. Dat geldt trouwens voor alle leningen die snel afgesloten kunnen worden.