Snel lenen zonder BKR toetsing

28/04/2011 Categorie: Lenen

Wil je snel geld lenen zonder BKR toetsing? Je kan vanwege verschillende reden nu snel geld nodig hebben en het willen lenen. Een negatieve BKR codering helpt dan niet mee, omdat veel kredietverstrekkers je direct afwijzen bij een achterstandscodering of een herstelcodering. Gelukkig is het mogelijk voor je om geld te lenen, ondanks een negatieve BKR codering. Dit is enkel mogelijk wanneer je een vaste baan hebt. Kredietverstrekkers lenen natuurlijk geen geld uit, wanneer de kans groot is dat ze niks terug zullen krijgen. Een mogelijkheid voor bijna direct geld lenen zonder BKR toetsing is het afsluiten van een minikrediet. Meer over snel lenen zonder BKR toetsing in dit artikel.

Snel lenen zonder BKR toetsing

Het grote voordeel van een minikrediet is het feit dat de lening extreem snel verwerkt wordt. Meestal binnen 10 minuten tijdens openingstijden (meestal van 09:00 – 20:00). Het bedrag wordt dan overgemaakt naar je bankrekening, en afhankelijk van de behandelingssnelheid van je bank staat het geld vaak dezelfde dag nog op je bankrekening. Daarnaast is een negatieve BKR codering geen enkel probleem: er wordt zelfs niet eens een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie uitgevoerd. Daarom is het minikrediet ideaal voor snel lenen zonder BKR toetsing. De enige voorwaarde is dat je een vaste baan hebt en dat je daarmee de lening kan terugbetalen.

Snel geld lenen zonder toetsing

Wil je dus snel geld lenen zonder toetsing bij het BKR, dan is het minikrediet een ideale mogelijkheid voor je. Je kunt deze lening alleen online afsluiten of via een SMS bericht. De eerste keer dat je de lening af sluit kun je meestal minder lenen dan later. Naar mate je vaker je lening hebt terugbetaald, kun je meer lenen via het minikrediet. Er zijn verschillende minikredietverstrekkers actief met elk hun eigen leningen. Ze verschillen onderling in behandelingskosten, looptijd en andere zaken. Daarom is het belangrijk dat je op zoek gaat naar het minikrediet dat het beste bij jou past.

Snel lenen of niet?

Er zit wel een nadeel aan een minikrediet: ze zijn relatief duur. De kosten van de kredieten zijn vaak duidelijk op de websites vermeld, dus je weet waar je aan begint. Wil je liever geld lenen tegen lagere kosten of grote bedragen? Dan kun je ook gewoon geld lenen zonder toetsing BKR, maar zo’n lening wordt nooit binnen 10 minuten verstrekt. Het duurt hierbij vaak langer om de leningaanvraag te verwerken, maar je bent wel goedkoper uit. Bekijk voor jezelf wat je liever hebt: lagere kosten of snel geld. Voor snel geld kies je het minikrediet, en voor lagere kosten sluit je een gewone lening af.