Snel geld lenen zonder BKR

06/03/2011 Categorie: Lenen

Heb je snel geld nodig, maar heb je een negatieve BKR registratie? Snel geld lenen zonder BKR toetsing of controle is tegenwoordig mogelijk. Zo kun je al heel snel een bedrag tot €500 lenen zonder BKR toetsing! Dit geld staat meestal binnen een dag op je rekening, soms zelfs binnen een kwartier. Deze manier van lenen is de minilening of het minikrediet. Deze naam heeft het gekregen omdat het een lening van een klein bedrag is. Andere namen voor deze leenvorm zijn flitskrediet of flitslening, aangezien het geld zo snel op je rekening staat (‘in een flits’). Het mooie is dat er geen BKR toetsing wordt gedaan, dus je kunt snel geld lenen met een negatieve BKR registratie.

Snel geld lenen zonder BKR

Snel geld lenen zonder negatieve BKR codering is dus mogelijk wanneer je niet heel veel geld wilt lenen, aangezien je meestal tot €500 kan lenen met deze minilening. Wanneer je een groter bedrag wilt lenen kun je dat meestal niet zo snel ontvangen, aangezien er vaak een contract getekend moet worden en overige dingen afgesproken worden. Snel geld lenen is dus een subjectief begrip. Voor de een is een uur snel, voor de ander drie dagen. Over het algemeen kun je er vanuit dat je sneller een klein bedrag leent dan een groot bedrag. Een negatieve BKR registratie heeft hier niet zo veel mee te maken. Het wordt al snel duidelijk of er een BKR registratie gedaan wordt.

Spoedig geld lenen zonder BKR

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing is dus mogelijk met de minilening. Maar voor deze snelheid betaal je wel een prijs, aangezien de kosten van een minilening vrij hoog zijn. Daarom is het verstandiger om een doorlopend krediet zonder BKR toetsing af te sluiten. Je kunt direct geld lenen als je dat wilt, dus sneller kan niet. Je kunt aflossen en opnemen wanneer je wilt, dus het is heel flexibel. Daarnaast zijn de kosten van het doorlopend krediet lager dan die van een minilening.

Voordelig of snel geld lenen?

Je moet dus duidelijk voor jezelf de afweging maken of je liever snel of voordelig leent. Snel geld lenen zonder BKR check is vrij duur wanneer je de minilening gebruikt. Als je het geduld kan opbrengen om enkele dagen te wachten, dan kun je een gewone, maar veel goedkopere lening afsluiten. Zo kan het dus lonen om even geduldig te zijn en goed je opties te verkennen. Als je snel geld wilt lenen kun je niet overal offertes aanvragen. Doe dat wel, want hoe meer offertes je aanvraagt, hoe sneller je een goedkope lening vindt!