Snel geld lenen zonder BKR toetsing

22/01/2011 Categorie: Lenen

Wil je snel geld lenen zonder BKR toetsing? Dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Een lening zonder BKR toetsing is over het algemeen binnen acceptabele tijd op je rekening, maar als je snel geld wilt lenen zonder een BKR toetsing is de flitslening, ookwel minilening een idee. Voor grotere bedragen zal het waarschijnlijk toch even duren voordat het op je rekening is bijgeschreven.

Roaming Free SimsNO MORE ROAMING FEES FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls! instantempo

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

Wanneer je het geld snel nodig hebt is de flitslening een idee. Een flitslening is ook wel bekend onder de termen minikrediet en minilening. Bij zo’n flitslening kun je een bepaald bedrag lenen, wat binnen 10 minuten op je rekening staat. Na het invullen van een online formulier en het bevestigen via SMS krijg je het geld op je rekening gestort. Dit gebeurt zonder een BKR toetsing. De looptijd van zo’n flitslening is vrij kort, namelijk 15 of 30 dagen. Deze lening is bedoeld als de overbrugging tussen nu en wanneer je salaris wordt gestort, wanneer je anders geen cent zou hebben. De kosten zijn niet uitgedrukt in een rentepercentage, maar in administratiekosten of behandelingskosten. Kijk dus goed hoeveel het kost voordat je een minikrediet afsluit.

Snel geld lenen

De flitslening is dus de snelste manier om geld te lenen, maar het bedrag is niet hoog, meestal onder de 300 euro. Wanneer je dus snel geld wilt lenen zonder een BKR toetsing met een hoog bedrag zul je waarschijnlijk toch gehouden worden aan de verwerkingstijd die bij gewone kredietverstrekkers normaal zijn. Het geld zal dan niet snel op je rekening staan, dit hangt af van de kredietverstrekker. De ene kredietverstrekker stort het al binnen enkele dagen, vrij snel dus voor een lening. Kijk goed rond op internet naar ervaringen van andere klanten om zo een wel overwogen keuze te maken bij het snel lenen van geld zonder een BKR toetsing.

Roaming Free SimsNO MORE ROAMING FEES FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls! instantempo

Snel geld lenen zonder toetsing bij het BKR

Bij een groot bedrag is snel geld lenen zonder BKR toetsing dus niet zo makkelijk. Misschien is het goed om jezelf af te vragen waarom je het geld zo snel nodig hebt? Heb je andere schulden die je moet aflossen? Sta je op het punt iets te kopen waar je later misschien spijt van krijgt? Denk goed na over je financiƫle situatie en bekijk vervolgens of je nog steeds zo snel geld wilt lenen zonder een BKR toetsing.