Snel geld lenen met negatieve BKR

27/02/2011 Categorie: Lenen

Wil je snel geld lenen, maar heb je een negatieve BKR registratie? Maak je geen zorgen! Er is een manier om direct geld lenen zonder BKR. De bekendste manier om snel geld te lenen, ongeacht een BKR registratie is de minilening. De minilening is een relatief nieuw fenomeen, en is erg populair bij mensen die een klein krediet nodig hebben. Er wordt geen toetsing gedaan bij het afsluiten van een minilening. De minilening wordt ook wel minikrediet of flitskrediet genoemd. Je kunt op deze manier snel geld lenen met een negatieve BKR codering.

Snel geld lenen met negatieve BKR

Snel geld lenen met negatieve BKR coderingen is niet erg gemakkelijk. Het is sowieso al lastig om een lening af te sluiten wanneer je een negatieve BKR registratie hebt. Als je dan ook nog snel geld wilt lenen, dan kan dat extra lastig zijn. Gelukkig is er het minikrediet: een kleine lening van hoogstens €500, waarbij je het geld al binnen 24 uur op je rekening hebt staan. Het mooie is dat er geen toetsing wordt gedaan bij het Bureau Krediet Registratie. Een negatieve BKR registratie is dus geen enkel probleem bij deze manier van geld lenen met spoed. Je kunt verschillende aanbieders van minikredieten online vergelijken. De kracht van deze leningen zit hem in het feit dat ze alleen online zijn af te sluiten. Zo heb je het geld extra snel op je rekening staan.

Spoedig geld lenen met negatieve BKR codering

Als je spoedig geld wilt lenen met een negatieve BKR codering is dat dus mogelijk, maar er zit een nadeel aan. Je kunt maar hoogstens €500 lenen. Bovendien moet deze lening meestal binnen een maand worden afgelost. Een groot bedrag lenen kost toch meer tijd. Gelukkig zijn er wel bedrijven die geld uitlenen aan mensen met een negatieve BKR registratie. Misschien is een doorlopend krediet BKR dan wat voor jou. Een persoonlijke lening zonder BKR toetsing behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer het om een groter bedrag gaat is het meestal noodzakelijk om contracten te tekenen, en dus direct via internet af te sluiten. Door deze formaliteiten duurt het meestal een aantal werkdagen voordat het geld op je rekening staat, maar het is wel de enige optie voor mensen die veel geld willen lenen met een negatieve BKR codering.

Snel geld op je rekening zonder BKR toetsing

Bij het afsluiten van een lening zonder BKR toetsing moet je toch de keuze maken: wil ik veel of weinig lenen? Bij een lening tot €500 heb je het al binnen een dag op je rekening staan. Wil je meer lenen, dan duurt het toch wat langer. Snel geld lenen met negatieve BKR codering is dus mogelijk, maar hoe snel hangt af van het bedrag wat je wilt lenen. Als je echt heel snel geld nodig hebt, dan kun je het ook van je familie lenen. Maar waarschijnlijk duurt het regelen net zo lang als dat het duurt bij een kredietverstrekker.