Snel geld lenen met BKR registratie

01/04/2011 Categorie: Lenen

Heb je met spoed geld nodig? Heb je ook een negatieve BKR registratie? Deze twee factoren zorgen ervoor dat je snel geld lenen zonder BKR toetsing wilt. Snel geld lenen met een BKR registratie kan moeilijk zijn, maar zeker niet onmogelijk! Wanneer je een vast inkomen hebt, is het zelfs prima mogelijk om binnen 24 uur geld te lenen mét een BKR registratie. Een negatieve BKR registratie is vaak een probleem wanneer je geld wilt lenen, maar omdat dit soms erg streng is zijn er verschillende kredietverstrekkers die geld uit lenen aan mensen met een BKR registratie. Deze kredietverstrekkers zijn natuurlijk niet gek: ze willen wel dat de lening terugbetaald wordt. Daarom is het noodzakelijk dat je een vast inkomen hebt.

Snel geld lenen met BKR registratie

Het hebben van een BKR registratie hoeft geen probleem te zijn bij het afsluiten van een lening. Verschillende kredietverstrekkers specialiseren zich in het verlenen van kredieten aan mensen met een negatieve BKR codering. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, omdat een registratie 5 jaar blijft staan in het systeem van het BKR. Wanneer je een vaste baan hebt, en maandelijks geld over houdt kun je een lening afsluiten. Het bedrag wat je maandelijks overhoudt kun je dan gebruiken om mee af te lossen. Een doorlopend krediet BKR is bijvoorbeeld mogelijk, maar dat kan soms even duren voordat het is afgesloten.

Spoedig geld lenen zonder BKR toetsing

Snel geld lenen zonder BKR toetsing kan noodzakelijk zijn wanneer je snel geld nodig hebt en ook een negatieve BKR registratie hebt. Dit is geen probleem als je een minikrediet afsluit. Het kenmerk van het minikrediet is dat je een klein bedrag snel kunt lenen. Meestal heb je het binnen 24 uur op je rekening staan. Soms zelfs binnen 10 minuten, dat is nog eens snel geld lenen! Je kunt dit minikrediet gewoon afsluiten met een BKR registratie, omdat er geen toetsing gedaan wordt bij het BKR. Dit vinden de kredietverstrekkers niet noodzakelijk omdat je al een bewijs toont van genoeg inkomsten per maand en het bedrag relatief laag is.

Minikrediet met BKR registratie

Het kenmerk van snel het geld op je rekening hebben in combinatie met het feit dat er geen BKR toetsing gedaan wordt, maakt het minikrediet de ideale oplossing als je snel geld wilt lenen met een BKR registratie. Het minikrediet is relatief nieuw, maar erg populair in Nederland. Er zijn verschillende aanbieders van deze kredieten die dit aanbieden. Een andere manier om geld te lenen met BKR registratie is om een gewone lening af te sluiten (een persoonlijke lening of doorlopend krediet), maar dat duurt wel iets langer voordat je het geld op je rekening hebt staan.