Minilening zonder BKR

30/03/2011 Categorie: Lenen

Heb je tijdelijk een saldodipje? Wil je graag geld lenen, maar wil je slechts een klein bedrag lenen? Heb je een negatieve BKR codering? Is het antwoord ‘Ja’ op al deze vragen, dan ben je op zoek naar een minilening zonder BKR toetsing. Een minilening zonder BKR is een kleine lening, vandaar de benaming ‘mini’ lening. Het bedrag wat je bij deze minilening leent ligt meestal rond de €100 tot €500. Een relatief klein bedrag voor een lening dus. Het voordeel van deze minileningen is dat je het geld kan lenen zonder BKR toetsing. Dit komt door dat er veel zekerheid is dat je de lening terugbetaalt.

Minilening zonder BKR

Het kenmerk van de minilening zonder BKR toetsing is dat je er gemakkelijk geld kan lenen, ook al heb je een of meerdere negatieve BKR coderingen. Het enige wat vereist is is dat je een vast inkomen hebt. Je kunt op internet deze minilening aanvragen. Je moet dan een kopie van je identiteitsbewijs opsturen (via fax of mail), net als een loonstrookje en een bankafschrift. Alles kan via de mail of fax. Na het controleren van je gegevens krijg je het geld direct op je rekening gestort. Dat is nog eens snel geld lenen zonder BKR toetsing! Meestal ontvang je het geld binnen 24 uur, dat is ook een kenmerk van de minilening.

Mini lening zonder BKR toetsing

Deze mini lening kan je zonder BKR toetsing afsluiten, omdat de kredietverstrekker weinig risico loopt. Bij de aanvraag heb je namelijk bewezen dat je een vast inkomen hebt. Dan kun je gemakkelijk de kleine lening afbetalen. Mensen met een negatieve BKR codering zijn er genoeg, dus zou het zonde zijn om deze doelgroep buiten te sluiten marketing technisch gezien. Ook daarom is de minilening zonder BKR check overal de norm. Er zijn verschillende minikrediet verstrekkers, maar allemaal vinden ze het geen probleem als je een negatieve BKR codering hebt.

Goedkope minilening

Echt goedkoop zijn de minileningen niet. Als je op de korte termijn snel en eenmalig geld nodig hebt is de minilening een prima optie. Maar wil je een groot bedrag lenen, of over een langere periode? Sluit dan een gewone lening zonder BKR toetsing af. Lenen zonder BKR toetsing is tegenwoordig prima mogelijk, mits je een vast inkomen hebt. Je bent dan veel goedkoper uit dan wanneer je een minilening herhaaldelijk afsluit. Voor de lange termijn is dus een gewone lening zonder BKR toetsing goedkoper dan een minilening zonder BKR. Voor een goedkoop doorlopend krediet BKR ben je niet veel meer kwijt dan bij een doorlopend krediet mét BKR toetsing