Mini lening zonder BKR

23/04/2011 Categorie: Lenen

Ben je op zoek naar een mini lening zonder BKR toetsing? Dan heb je geluk, want dat is juist het kenmerk van een mini lening. Een minilening wordt ook wel een minikrediet genoemd. Een minikrediet of mini lening heeft altijd een paar overeenkomsten bij verschillende kredietverstrekkers. Deze overeenkomsten zijn: een relatief laag bedrag (enkele honderden euro’s), een korte looptijd (meestal 15-45 dagen) en geen toetsing bij het BKR. Je kunt dus altijd een minilening zonder BKR toetsing afsluiten, zodra je voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden. Meestal is dit dat je een vaste baan hebt en dat je je identiteitsbewijs en bankafschrift moet inscannen en mailen of faxen.

Mini lening zonder BKR

Je kunt bij verschillende kredietverstrekkers een mini lening zonder BKR controle afsluiten. Zoals eerder gezegd is het alleen noodzakelijk dat je kredietwaardig genoeg bent. Omdat het over kleine bedragen gaat bij een minilening maakt een negatieve BKR niet zo veel uit. De kredietverstrekker heeft voldoende zekerheid bij het verstrekken van krediet, dus is een geld lenen met negatieve BKR codering mogelijk. Een minilening zonder BKR toetsing afsluiten kan gewoon via het internet. Je vult de benodigde gegevens in en vaak moet je gegevens faxen of mailen. Daarna kun je het geld al binnen 10 minuten op je rekening hebben, wanneer je de aanvraag doet tijdens kantooruren en je bank de inkomende transactie snel verwerkt.

Minilening zonder BKR toetsing

Het voordeel van een minilening zonder BKR toetsing is dat je gemakkelijk en snel geld kunt lenen. Maar er zitten ook nadelen aan deze manier van lenen. De belangrijkste zijn de relatief hoge kosten in combinatie met de erg korte looptijd. Daarom kan het misschien gunstiger zijn voor jou om een gewone lening zonder BKR toetsing af te sluiten in plaats van een minilening zonder BKR toetsing. Je kunt namelijk ook gewone leningen zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet zonder BKR toetsing afsluiten. Je betaalt hierbij veel minder aan rente en andere kosten en je kunt meer geld lenen voor een langere tijd.

Goedkope mini lening zonder BKR

Welke lening je ook kiest, je kunt altijd op zoek gaan naar de goedkoopste lening. Je vind de goedkoopste mini lening door bij verschillende kredietverstrekkers te kijken wat hun tarieven, looptijden en voorwaarden zijn en deze vervolgens te vergelijken. Het kan je bij een mini lening niet zo heel veel geld schelen, misschien enkele tientjes. Maar bij een lening met een hoog bedrag kan een tiende procent al honderden euro’s op jaarbasis betekenen. Zorg dus dat je goed voorbereid bent en verantwoord aan je lening begint!