Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

25/01/2011 Categorie: Lenen

Wil je met spoed geld lenen zonder een BKR toetsing? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om snel aan geld te komen. Als je snel geld nodig hebt, dan kun je verschillende mogelijkheden overwegen. Soms heb je opeens snel geld nodig voor iets. Wanneer je dan een negatieve BKR registratie hebt zijn er toch nog opties. Lees in dit artikel wat de mogelijkheden zijn.

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing

Wanneer je met spoed geld wilt lenen dan duurt een traditionele vorm van krediet te lang (bijvoorbeeld het doorlopend krediet BKR). De behandelingstijd van een bank kan soms best lang zijn, dus is het noodzakelijk om andere opties te overwegen om spoedig geld op je rekening te hebben. De snelste manier is het minikrediet. Dit wordt ookwel een minilening, flitslening of flitskrediet genoemd. Het voordeel van het minikrediet is dat je zonder BKR toetsing het geld binnen 10 minuten op je rekening kan staan. De vraag is nu “waar kan ik geld lenen zonder BKR toetsing wat binnen 10 minuten op mijn rekening staat”? Er zijn verschillende bedrijven die deze flitslening aanbieden, dus er is keuze genoeg.

Met spoed een flitslening

Verschillende kredietverstrekkers bieden flitsleningen aan, sommige zelfs uitsluitend flitsleningen. Het voordeel van deze minikredieten is dat het geld spoedig op je rekening staat en er geen BKR toetsing plaatsvindt. Het bedrag wat je bij een minikrediet kunt lenen varieert van 100 tot 500 euro. Geen groot bedrag dus. Daar staat tegenover dat het geld soms zelfs al binnen 10 minuten op je rekening staat. Je stuurt een SMS je om je aanvraag te bevestigen en het geld wordt vaak automatisch gestort.

Andere manieren om met spoed aan geld te komen zonder BKR toetsing

Wanneer je het niet erg vindt om je familie of vrienden om geld te vragen kun je dit ook doen. Het voordeel is dat je meestal afspreekt om tegen een lage rente te lenen. Het grote nadeel van het lenen van familie is dat wanneer je niet de termijnen nakomt of je te laat bent met betalen dit de relatie met die persoon onder druk zit. Een feestje of etentje is een stuk minder gezellig met dit soort spanning.

Rekening courant krediet

Je kunt meestal ook gebruik maken van het rekening courant krediet. Dit is een duur woord voor rood staan op je bankrekening. Bij de meeste betaalrekeningen kun je tot €500 of €1500 rood staan. Dit hangt meestal af van je inkomensstroom. Het voordeel is dat je meteen over dit geld kunt beschikken: je kunt het namelijk online aanvragen. Het nadeel van deze manier is dat je veel rente betaalt, meer dan bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening.