Makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing

20/03/2011 Categorie: Lenen

Wil je makkelijk en snel geld lenen zonder veel gedoe? Een negatieve BKR codering kan er voor zorgen dat geld lenen heel ingewikkeld wordt. Veel banken wijzen je af wanneer je een negatieve BKR codering hebt. Daarom is geld lenen zonder BKR toetsing noodzakelijk. Gelukkig zijn er wel kredietverstrekkers die geld uitlenen aan mensen met een negatieve BKR codering, zij doen geen toetsing bij het BKR. Je kunt hier geld lenen zonder veel gedoe. Dat is makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing. Lees dit artikel voor meer informatie hierover.

Makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing

Je kunt makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing bij verschillende kredietverstrekkers. Zij specialiseren zich in kredieten verstrekken zonder BKR toetsing. Het is dus geen probleem als je een (negatieve) registratie hebt bij het BKR. Dat is nog eens makkelijk geld lenen. Je kunt een doorlopend krediet zonder BKR toetsing aanvragen, of een persoonlijke lening. Lenen ondanks BKR registratie is dus gewoon mogelijk. Natuurlijk zitten hier niet alleen maar voordelen aan. Omdat er geld gemakkelijk uitgeleend wordt zonder BKR toetsing, is het risico voor de kredietverstrekker hoger dat er niet wordt terugbetaald of te laat. Daarom zijn de rentekosten hoger op deze leningen, om het risico op te vangen. Lenen met BKR codering is dus duurder dan gewoon geld lenen mét BKR toetsing.

Makkelijk geld lenen

Een andere manier om makkelijk geld te lenen is om een creditcard aan te schaffen of rood te staan op je bankrekening. Hiervoor hoef je vaak niet veel moeite te doen. Het aanvragen van een creditcard of de mogelijkheid om rood te staan kan wel een probleem zijn met een negatieve BKR registratie, aangezien de bedrijven vaak een BKR toetsing doen. Een manier om gegarandeerd makkelijk geld te lenen zonder een BKR toetsing is het afsluiten van een minikrediet. Het minikrediet is een kleine lening die je binnen 10 minuten kunt afsluiten. Deze manier van snel geld lenen zonder BKR toetsing is de laatste jaren heel populair geworden.

Makkelijk lenen met een minikrediet

Een minikrediet afsluiten is heel makkelijk. Je bezoekt de website van de verschillende aanbieders en vergelijkt hun aanbiedingen. Je kiest de meest gunstige uit en je vult je gegevens in. Je mailt een kopie van je identiteitsbewijs, je salarisstrookje en je bankafschrift. Dan wordt je aanvraag gecontroleerd, en het geld staat binnen 10 minuten op je rekening. Er wordt geen toetsing gedaan bij het BKR, dus kun je op deze manier makkelijk geld lenen zonder BKR toetsing