Lening aanvragen met BKR registratie

15/02/2011 Categorie: Lenen

Wil je een lening aanvragen bij een bank of kredietverstrekker, maar ben je afgewezen omdat je een negatieve BKR registratie hebt? Geen zorgen, een lening aanvragen met BKR registratie is gewoon mogelijk. Wanneer je een negatieve BKR registratie hebt, heb je in het verleden betalingsproblemen gehad op een of andere manier. Deze negatieve registratie blijft 5 jaar staan na het succesvol aflossen van de schuld. Op deze manier kan een negatieve BKR registratie je lang achtervolgen als je een lening wilt aanvragen. Een lening aanvragen met BKR registratie kan niet bij de meeste kredietverstrekkers, omdat ze het risico te hoog vinden, aangezien het al eens is voorgekomen dat de schuld niet is afbetaald.

Roaming Free SimsNO MORE ROAMING FEES FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls! instantempo

Lening aanvragen met BKR registratie

Een lening aanvragen met BKR registratie is dus niet gemakkelijk bij de reguliere kredietverstrekkers. Maar niet getreurd, er zijn genoeg kredietverstrekkers die wel geld uitlenen aan mensen met een BKR registratie. Er zijn zelfs bedrijven die zich alleen maar richten op enkel mensen met een negatieve BKR registratie. Bij deze bedrijven kun je een lening aanvragen met een BKR registratie. Deze bedrijven zullen wel een hogere rente rekenen dan dezelfde lening bij een gewone kredietverstrekker. Dit komt omdat mensen met een negatieve BKR codering een groter risico vormen voor de bank. Dit omdat de kans hoger is dat de lening niet of niet optijd wordt terugbetaald. Deze negatieve BKR codering zorgt dus voor een hogere rente. Een persoonlijke lening afsluiten met BKR registatie is mogelijk. Een doorlopend krediet zonder BKR toetsing behoort ook tot de mogelijkheden.

Lening afsluiten met BKR registratie

Daarnaast kun je ook een lening afsluiten met een negatieve BKR registratie bij particulieren. Er zijn verschillende particulieren te vinden op internet waar je een lening kunt aanvragen met BKR registratie. Je moet dan ook een contract tekenen en kunnen bewijzen dat je genoeg inkomen hebt. Tussen deze particulieren zitten ook een aantal rotte appels: sommige vragen om een ‘aanbetaling’ of ‘administratiekosten’, waarna je nooit meer wat van ze hoort. Net als bij een echte kredietverstrekker hoor je geen geld te betalen om een lening aan te vragen.

Roaming Free SimsNO MORE ROAMING FEES FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls! instantempo

Een lening aanvragen met BKR codering

Je kunt daarnaast ook bij familie een lening afsluiten. Deze manier van lenen is vaak veel goedkoper dan bij een gewone kredietverstrekker. Je familie zal ook geen BKR toetsing doen, dus een negatieve BKR registratie is geen probleem. Wees wel open en vertel duidelijk hoe je er financieel voor staat. Als je de lening aan je familie niet terug kan betalen, dan kun je op een hoop onvrede rekenen binnen de familie. De feestdagen zullen dan niet meer zo’n feest zijn. Daarom is geld lenen van familie niet aangeraden, tenzij je 100% zeker weet dat je alles kan terugbetalen. Je kunt anders ook gewoon een lening aanvragen met je BKR registratie bij een tussenpersoon, om te kijken wat die voor je kan betekenen.