Lenen zonder BKR toetsing

09/03/2011 Categorie: Lenen

Wil je geld lenen, maar wordt je dat erg lastig gemaakt door een negatieve BKR registratie? Geld lenen zonder BKR toetsing is dan een optie voor jou. Veel mensen worden achtervolgd door een negatieve BKR codering uit het verleden, soms zelfs voor iets heel knulligs. Lenen zonder BKR toetsing biedt dan de oplossing: er wordt geen toetsing uitgevoerd bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel bij het afsluiten van de lening. Je lening wordt daar wel aangemeld, omdat het verplicht is. Maar er wordt niet vooraf gecontroleerd of je een negatieve BKR codering hebt staan. Lenen zonder BKR toetsing is mogelijk!

Lenen zonder BKR toetsing

De bekendste leenvormen zoals de Persoonlijke lening of het Doorlopend krediet zijn ook gewoon af te sluiten met een negatieve BKR registratie. Een persoonlijke lening met BKR registratie of een Doorlopend Krediet zonder BKR toetsing zijn enkele voorbeelden van lenen zonder BKR toetsing. Het pluspunt is dat er genoeg bedrijven op de kredietmarkt actief zijn die leningen aanbieden zonder vooraf een toetsing bij het BKR uit te voeren. Deze bedrijven gaan er dus vanuit dat je een negatieve BKR registratie hebt en berekenen daarom een iets hogere rente. Dit komt omdat mensen die lenen zonder BKR toetsing in het verleden dus problemen gehad hebben met het afbetalen van een schuld. Dit verhoogde risico vertaalt zich in een hoger rentepercentage wat betaald moet worden. Op deze manier achtervolgt het BKR verleden je toch in de vorm van extra kosten bij het lenen zonder BKR check.

Lening zonder BKR toetsing

Een lening zonder BKR toetsing afsluiten is dus mogelijk, ook al word je bij de meeste kredietverstrekkers afgewezen. De kredietverstrekkers die geen BKR toetsing doen adverteren hier meestal duidelijk mee. Wanneer je slechts een klein bedrag wilt lenen, dan kun je ook overwegen om een minikrediet af te sluiten, aangezien alle minikredieten zonder BKR toetsing kunnen worden afgesloten. Deze vorm van lenen zonder BKR toetsing kan handig zijn wanneer je het geld snel nodig hebt, en het om een redelijk klein bedrag gaat (meestal tot €500). Het nadeel van deze minikredieten is wel dat het relatief veel geld kost om er een af te sluiten. Daarom is het verstandiger om een gewone lening af te sluiten waarbij geen BKR check vereist is.

Lenen zonder BKR check

De beste lening zonder BKR toetsing zul je alleen vinden als je veel offertes aanvraagt. Je kunt dan goed vergelijken waar je de goedkoopste lening zonder BKR toetsing kan afsluiten. Een offerte aanvragen is gratis, dus doe dat! Het kan je veel geld besparen, doordat je net die ene goedkope lening weet te vinden. Helemaal niet lenen is natuurlijk nog goedkoper, maar soms heb je echt geld nodig of wil je heel graag iets kopen. Dan kun je ook bedenken dat je slechts een keer leeft en er het beste van moet maken!