Kleine lening zonder BKR toetsing

26/03/2011 Categorie: Lenen

Heb je wat geld nodig, maar heb je geen interesse om een grote lening af te sluiten? Wil je liever een klein bedrag lenen en heb je een negatieve BKR codering? Geen enkel probleem. Je kunt een kleine lening zonder BKR toetsing zonder problemen afsluiten. De oplossing is het minikrediet. Dit is een kleine lening die iedereen kan afsluiten, want er wordt geen BKR toetsing gedaan. De enige voorwaarde is dat je een vaste baan hebt, zodat je de lening terug kan betalen. Deze kleine lening moet je binnen 15 tot 45 dagen terugbetalen (afhankelijk van welke optie je kiest) en je hebt het bedrag bijna altijd binnen 24 uur op je rekening. Het mooiste van alles is dat er geen BKR toetsing aan te pas komt; een negatieve BKR codering is dus geen enkel probleem.

Kleine lening zonder BKR toetsing

Deze kleine lening zonder BKR toetsing is online af te sluiten. Je vergelijkt de verschillende aanbieders van de minikredieten eerst, zodat je degene met de beste voorwaarden en laagste kosten kiest. Vervolgens vul je het aanvraagformulier online in. Je faxt of mailt een kopie van je loonstrookje, identiteitsbewijs en bankrekeningafschrift en dan worden deze gecontroleerd. Zodra alles gecontroleerd is wordt het geld op je rekening gestort. Verschillende verstrekkers van deze kleine leningen claimen dat het geld al binnen 10 minuten op je rekening staat. Dit is zeker mogelijk wanneer je tijdens kantooruren dit krediet afsluit. Meestal staat het echter binnen 24 uur op je rekening.

Klein bedrag lenen zonder BKR toetsing

Je kunt dit kleine bedrag lenen zonder BKR toetsing, omdat er voor de kredietverstrekker genoeg zekerheid is. Je hebt bewezen dat je bent wie je ben, en dat je een vaste baan hebt. Je kunt daarom gemakkelijk de lening afbetalen, dus is het geen probleem dat je in het verleden ooit een negatieve BKR registratie hebt verkregen. Deze manier van lenen is de enige optie voor een kleine lening zonder BKR toetsing, aangezien je meestal geen creditcard kan aanvragen met een negatieve BKR codering. Ook bij het aanvragen van de mogelijkheid om rood te staan op je bankrekening wordt een BKR toetsing gedaan. Daarom is dit de enige manier om een klein bedrag te lenen zonder BKR toetsing.

De kosten

De kosten van het minikrediet zonder BKR toetsing zijn relatief hoog, omdat je behandelingskosten betaalt in plaats van rente. De rente voor een lening van 15 of 30 dagen is veel te laag om geld aan te kunnen verdienen, dus hebben deze kredietverstrekkers ‘behandelingskosten’. Deze kosten nemen toe naar mate je meer en langer leent. Het is dus eigenlijk een verkapte vorm van rente. Alle minikredietaanbieders tonen op hun website hoeveel je netto ontvangt en hoeveel je moet terugbetalen. Op die manier kun je goed de leningen vergelijken en tot de goedkoopste minilening zonder BKR toetsing komen.