Geld lenen zonder BKR check

03/04/2011 Categorie: Lenen

Wil je geld lenen, maar word je bij elke kredietaanvraag afgewezen omdat je een negatieve BKR codering hebt of hebt gehad? Een BKR codering blijft 5 jaar in het systeem staan, dus zelfs als je al je schulden hebt afbetaald kun je nog nadelen ondervinden van een negatieve BKR codering. Geld lenen zonder BKR toetsing kan dan de uitkomst zijn. Je wilt geld lenen zonder BKR check, omdat de kredietverstrekker dan niet achter je (negatieve) BKR codering komt. Verschillende kredietverstrekkers lenen geld uit zonder check bij het BKR, maar ze zijn natuurlijk niet achterlijk. Het is wel noodzakelijk dat je een vaste baan hebt en genoeg geld maandelijks over houdt om je lening terug te kunnen betalen.

Geld lenen zonder BKR check

Je kunt geld lenen zonder BKR check, maar er zit natuurlijk wel een voorwaarde aan. Geen enkele kredietverstrekker wilt geld uitlenen zonder dat het terug betaald wordt. En omdat mensen met een negatieve BKR codering een ‘risicogeval’ zijn, moeten ze zekerheid hebben dat de lening terugbetaald kan worden. Daarom moet je een vaste baan hebben, en maandelijks genoeg geld overhouden. Met dit geld kun je je lening dan afbetalen. Je kunt bijvoorbeeld een doorlopend krediet zonder BKR toetsing aanvragen of op een andere manier geld lenen. Een lening afsluiten zonder BKR check is dus mogelijk.

Lening zonder BKR check

Er zijn verschillende kredietverstrekkers die leningen zonder BKR check aanbieden. Je kunt ze vooral op internet vinden, omdat ze op die manier deze specifieke doelgroep goed kunnen bereiken. Het nadeel van geld lenen zonder BKR check is dat het wel duurder is dan lenen met BKR toetsing. Dit komt omdat het risico nog steeds hoger is dan bij een gewone lening, en in de financiële wereld betekent een hoger risico een hoger rendement. Daarom betaal je meestal iets meer bij een lening zonder BKR check dan bij een gewone lening.

Goedkoop lenen zonder BKR check

Als je toch een lening wilt afsluiten zonder dat er een toetsing bij het BKR aan te pas komt, kun je ook goedkoop lenen. De goedkoopste lening is waarschijnlijk iets duurder dan de goedkoopste lening mét BKR toetsing, maar veel hoeft het niet te schelen. Je kunt de goedkoopste lening zonder BKR check vinden door bij verschillende kredietverstrekkers offertes aan te vragen en deze te vergelijken. Een offerte aanvragen kost niets, maar kan je veel geld besparen! Doe dit daarom! Het kost je hooguit enkele minuten per offerte, maar je kunt op die manier wel honderden euro’s besparen.