Geld lenen met negatieve BKR registratie

13/04/2011 Categorie: Lenen

Wil je geld lenen met een negatieve BKR registratie, maar wordt je steeds afgewezen door die negatieve BKR codering? Maak je geen zorgen! Je kunt best geld lenen met negatieve BKR registratie/coderingen, als je maar genoeg inkomsten hebt. Kredietverstrekkers lenen geen geld uit als ze niet weten of het terugbetaald kan worden. Heb je een vaste baan en maandelijks geld over? Dan kun je best een lening krijgen, ook al heb je een negatieve BKR registratie. Het geld wat je maandelijks over houdt kun je gebruiken om je lening af te lossen, en daar gaat het de kredietverstrekkers om. Er zijn veel bedrijven die geen mensen met een negatieve BKR registratie geld willen uitlenen, maar er zijn ook kredietverstrekkers die dat wel doen.

Geld lenen met negatieve BKR registratie

De kredietverstrekkers die geld uitlenen aan mensen met een negatieve BKR registratie zijn vooral op internet te vinden. Deze kredietverstrekkers kijken naar de persoonlijke situatie van je, en beslissen op basis daarvan of je kredietwaardig bent. Heb je maandelijks €300 euro over, maar heb je wel een negatieve BKR codering of een herstel codering? Dan kan je best geld lenen. Deze €300 is natuurlijk maar een voorbeeld, iedere financiële situatie is anders, en zo kijkt de kredietverstrekker ook. Als er voor de kredietverstrekker genoeg zekerheid is (vaste baan, maandelijks geld over), dan willen ze best geld lenen aan je, ook al heb je een negatieve BKR registratie.

Lenen met negatieve BKR registratie

Het gaat er dus om dat je persoonlijke financiële situatie bekeken wordt, en je niet per definitie afgekeurd wordt vanwege de negatieve codering. Er is dus zeker wat mogelijk, ondanks een negatieve BKR codering. Er zit wel één nadeel aan het lenen van geld met een negatieve registratie. Je betaalt meer dan bij een gewone lening. Het verschil is meestal niet erg veel, enkele tienden van procenten. Dit komt omdat het toch een groter risico is om geld uit te lenen aan mensen met een negatieve registratie dan aan mensen die geen negatieve registratie hebben.

Goedkoop lenen met negatieve registratie

Je kunt best goedkoop lenen met een negatieve registratie, wanneer je veel offertes aanvraagt bij verschillende kredietverstrekkers. Er zijn meerdere kredietverstrekkers die je situatie persoonlijk bekijken, dus je kunt bij al deze bedrijven een offerte aanvragen. Je kunt dan de goedkoopste lening eruit kiezen. Alle bekende leenvormen zijn mogelijk met een negatieve BKR registratie: Een doorlopend krediet zonder BKR toetsing of een persoonlijke lening met BKR registratie. Heb je met spoed een lening nodig? Dan kun je ook snel geld lenen zonder BKR toetsing, dan heb je meestal binnen enkele werkdagen het geld op je rekening staan.