Geld lenen met negatieve BKR codering

19/02/2011 Categorie: Lenen

Wilt u geld lenen met een negatieve BKR codering? Geld lenen met een negatieve codering bij het Bureau Krediet Registratie te Tiel is niet makkelijk, omdat veel kredietverstrekkers geen geld uitlenen aan mensen met een negatieve BKR registratie. Maar er zijn wel mogelijkheden om geld te lenen! Of je nu geld nodig hebt voor het kopen van een auto, een tv of een ander consumptiegoed, dan kun je gewoon een consumptief krediet afsluiten zonder BKR toetsing, bijvoorbeeld een persoonlijke lening zonder toetsing of een doorlopend krediet BKR. Een hypotheek met BKR notering is ook gewoon mogelijk, dus geen zorgen.

Geld lenen met negatieve BKR codering

De meeste kredietverstrekkers lenen geen geld uit aan mensen met een negatieve BKR registratie. Maar geld lenen met een negatieve BKR codering is wel mogelijk bij een aantal bedrijven, die zich hierin specialiseren. Deze bedrijven lenen geld uit zonder een toetsing te doen bij het BKR. Omdat ze die toetsing niet doen, gaan ze er van uit dat je een negatieve codering hebt. Het nadeel hiervan is dat de rente hoger is dan bij een gewone lening mét BKR toetsing. Dit komt omdat het risico voor de kredietverstrekker hoger is bij het verstrekken van leningen aan mensen die ooit problemen hebben gehad met het aflossen van schulden. Je kunt bij deze bedrijven terecht voor een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of andere bekende leenvormen.

Lenen met negatieve BKR codering

Een andere manier om te lenen met een negatieve BKR codering is om het geld bij particulieren te lenen. Dit kunnen familieleden of vrienden zijn, maar ook particulieren die op verschillende sites leningen aanbieden. Er zijn speciale websites waar particulieren leningen aanbieden. Soms vind je ze ook op marktplaats. Pas hierbij wel heel goed op, want er zijn vrij veel oplichters actief. Deze mensen vragen dan om een aanbetaling en daarna laten ze nooit meer wat van zich horen. Je kunt bij deze particulieren geld lenen met een negatieve BKR codering, maar zorg ervoor dat je geen aanbetaling doet en een contract tekent. Het hoort net zo te gaan als het afsluiten van een lening, via de bank.

Met spoed geld met negatieve BKR codering

Heb je met spoed geld nodig en heb je een negatieve BKR codering. Dan is de flitslening een optie. Deze wordt ook wel minilening, minikrediet of flitskrediet genoemd. Je leent dan een klein bedrag, hoogstens €500 en dit voor een periode van 15-45 dagen, afhankelijk van de kredietverstrekkers. Hier wordt geen toetsing bij het BKR gedaan, dus kun je deze minileningen afsluiten met een negatieve codering.