Direct geld lenen met BKR

24/02/2011 Categorie: Lenen

Als je snel geld nodig hebt en je een negatieve BKR codering hebt, dan wil je direct geld kunnen lenen. Snel geld lenen is al lastig, laat staan als je direct geld wilt lenen met een negatieve BKR registratie. Toch is direct geld lenen met BKR niet onmogelijk. Sterker nog, wanneer het slechts een klein bedrag is kun je het geld al binnen 24 uur op je rekening hebben staan. Deze manier van lenen vereist geen BKR toetsing en je kunt tot €500 lenen. Grote bedragen kun je meestal niet zo snel lenen zonder BKR toetsing. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Direct geld lenen met BKR

Wil je direct geld lenen met een BKR codering? Dan kun je het minikrediet overwegen. Een minikrediet is een manier om direct geld te lenen met BKR registratie. Het minikrediet is een krediet met een klein bedrag (daarom een ‘mini’ krediet genoemd) en een korte looptijd. Het bedrag wat je kunt lenen ligt tussen de €100 en €500. De looptijd van deze minilening is tussen de 15 en 45 dagen. Het voordeel van deze manier van lenen is dat een negatieve BKR registratie geen enkel probleem is! Er wordt geen toetsing gedaan bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Een ander voordeel is dat het geld al binnen 10 minuten op je rekening kan staan. Hoe veel sneller wil je het geld hebben? Direct geld lenen met BKR codering is dus mogelijk, mits het om een relatief klein bedrag gaat.

Spoedig geld lenen met BKR

Met spoed geld lenen zonder BKR toetsing is dus mogelijk bij een kleine lening, maar is het ook mogelijk met een groter bedrag? Het antwoord hangt af van wat voor jou snel genoeg is. Een groot bedrag kun je meestal niet binnen 24 uur lenen, behalve als je het leent bij familie of vrienden. Wanneer je zo’n groot bedrag wilt lenen bij de bank of een andere kredietverstrekker moet je er rekening mee houden dat je het niet zo snel op je rekening zal hebben staan. Direct geld lenen zonder BKR toetsing bij een grote lening is niet mogelijk, aangezien niemand je direct zal accepteren. Als je de kredietverstrekker belt kunnen ze je meestal vertellen hoe lang het duurt voordat het geld op je rekening staat. Aan de hand hiervan kun je een beslissing nemen.

Direct een lening afsluiten met BKR

Wil je direct een geldlening afsluiten met een BKR codering? Dan moet je toch wat geduld hebben en rustig op zoek gaan naar de beste lening. Wanneer je een bedrijf moet afbetalen kun je ze het beste opbellen en de situatie uitleggen. Ze zullen dan vaak akkoord gaan met een afbetalingsregeling, zodat ze zeker weten dat ze hun geld ontvangen. Een minikrediet kun je gebruiken als een tijdelijke oplossing om direct geld te lenen met BKR.