Creditcard zonder BKR toetsing

27/01/2011 Categorie: Creditcard

Wil je graag een creditcard aanvragen maar je hebt een negatieve BKR registratie? Dan kun je op zoek naar een Creditcard zonder BKR toetsing. De meeste creditcardmaatschappijen staan niet te springen om een creditcard te verstrekken aan mensen met een negatieve BKR registratie, omdat die in het verleden niet hebben voldaan aan hun schulden. Omdat bij creditcards er met krediet wordt gewerkt kan dit een risico zijn. Maar er zijn mogelijkheden om aan een creditcard te komen zonder BKR toetsing.

Creditcard zonder BKR toetsing

Een creditcard aanvragen zonder BKR toetsing is niet gemakkelijk, omdat er bij de meeste creditcards een toetsing bij het BKR wordt gedaan. Er zijn enkele uitzonderingen zoals de prepaid creditcard. De prepaid creditcard is een creditcard die altijd zonder BKR toetsing verstrekt wordt. De prepaid creditcard heeft geen kredietmogelijkheden, dus een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie is niet nodig. Je kunt deze creditcard online opladen en er mee betalen. Je kunt de creditcard dan gebruiken vanwege het acceptatiebereik.

Creditcard met kredietlimiet zonder BKR toetsing

Wanneer je de creditcard ook echt wilt gebruiken als een creditcard, dus met een krediet, dan zul je er achter komen dat veel creditcardmaatschappijen een toetsing bij het BKR uitvoeren. Er zijn wel enkele creditcardmaatschappijen die een creditcard zonder BKR toetsing aanbieden. Je kunt ook een andere optie overwegen. Dat is het aanschaffen van een prepaid creditcard en deze opladen met geld via lenen zonder BKR registratie. Je sluit dan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening af met een lager percentage dan de creditcard. Wanneer je besluit iets te kopen dan gebruik je de prepaid creditcard die je hebt opgeladen met het geld van deze lening. Je zult goedkoper uit zijn omdat de rente op een creditcardschuld hoger is dan die op een reguliere lening.

Creditcard aanvragen zonder BKR toetsing

Wil je een creditcard aanvragen zonder BKR check? Dan kun je bij een van de grote creditcardmaatschappijen zoals VISA, MasterCard of American Express meestal terecht voor zo’n creditcard. Daarnaast is het idee om in plaats van een creditcard zonder BKR toetsing een lening zonder BKR toetsing aan te vragen ook niet gek. Je profiteert dan van het feit dat creditcards op veel plekken geaccepteerd worden, maar je betaalt slechts de rente van een regulier krediet.