Creditcard zonder BKR check

16/02/2011 Categorie: Creditcard

Een creditcard kan veel voordelen hebben. Zo kun je er op veel plaatsen mee betalen, en ook online shoppen gaat makkelijker met een creditcard. Maar als je een negatieve BKR registratie hebt kan een creditcard aanvragen soms problemen opleveren. De creditcardmaatschappijen checken vaak op een negatieve BKR registratie, en weigeren creditcards als uit de BKR toetsing blijkt dat je een negatieve codering bezit. Een creditcard zonder BKR check is wel mogelijk, er zijn namelijk aparte creditcards zonder BKR toetsing. Die hebben vaak geen kredietmogelijkheden of een hoge rente.

Roaming Free SimsNO MORE ROAMING FEES FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls! instantempo

Creditcard zonder BKR check

Creditcardmaatschappijen checken vaak op een BKR registratie, omdat je bij het aanvragen van een creditcard ook rood kan staan. En bedrijven zijn vaak huiverig om geld uit te lenen aan mensen met een negatieve BKR registratie. Zo is geld lenen zonder toetsing BKR ook veel moeilijker en duurder dan gewoon geld lenen. Bij creditcards gaat hetzelfde niet op. Je kunt een creditcard zonder BKR check aanvragen als je bereid bent om de creditcard niet te gebruiken als kredietmogelijkheid. Er zijn namelijk creditcards die geen krediet bieden. Deze creditcards worden prepaid creditcards genoemd en deze moet je eerst opladen voordat je er mee kan betalen. Je kunt niet rood staan bij deze creditcards, dus een negatieve BKR registratie is geen probleem. Er wordt niet gecheckt bij het BKR of je een negatieve codering hebt, want er is geen mogelijkheid om geld te lenen.

Creditcards zonder BKR toetsing

Deze prepaid creditcards kan iedereen aanvragen, omdat de creditcardmaatschappij geen risico loopt. Je moet deze prepaid creditcards van te voren opladen, dit kun je doen via de sites van de creditcardmaatschappijen of je kunt in de winkel een nieuwe kopen. Zo kun je een prepaid creditcard ter waarde van €50 kopen voor ongeveer €55. Op deze manier verdient de creditcardmaatschappij geld aan je. Wanneer je de creditcard alleen online nodig hebt is er een andere manier om aan een creditcard zonder BKR check te komen. Deze creditcards heten virtuele creditcards en zijn zonder BKR toetsing verkrijgbaar. Deze virtuele creditcards kun je alleen gebruiken om online te betalen, en ze zijn voor internetwinkels niet van gewone te onderscheiden. Je moet ook bij deze virtuele creditcards vooraf betalen.

Roaming Free SimsNO MORE ROAMING FEES FOR INTERNATIONAL CALLS!
Check out the best international Sim Cards and save up to 80% on your phone calls! instantempo

Creditcardschulden

Wanneer je een creditcard gebruikt om rood te staan, dan kun je het beste je lening oversluiten. Creditcardmaatschappijen rekenen vaak enorm hoge rentes, tot wel 15% per jaar. Je bent dan goedkoper uit als je je creditcardschulden aflost met een lening. Heb je een negatieve BKR registratie? Een doorlopend krediet zonder BKR toetsing of een persoonlijke lening zonder toetsing kunnen je helpen. De rentepercentages zijn lager dan die van creditcardschulden, dus je betaalt minder rente.