Auto financieren zonder BKR toetsing

18/03/2011 Categorie: Autofinanciering

Wil je een nieuwe auto kopen, maar heb je niet genoeg geld en een negatieve BKR registratie? Een autofinanciering zonder BKR toetsing is wat jij nodig hebt. Wanneer je naar de bank gaat om een persoonlijke lening aan te vragen zul je merken dat je wordt afgewezen vanwege je negatieve BKR registratie. Een andere leenvorm die gebruikt wordt om een auto te financieren is de autolening. Ook bij deze lening kan er bij het BKR getoetst worden. Toch zijn er mogelijkheden om je auto te financieren zonder dat BKR toetsing!

Auto financieren zonder BKR toetsing

Je auto financieren zonder BKR toetsing is zeker mogelijk. De makkelijkste manier is om dit te doen bij je autodealer. Autoverkopers bieden steeds vaker een autofinanciering aan waarbij meestal geen toetsing bij het BKR gedaan wordt. Dit komt door de manier van financieren. Deze leenvoorm heet huurkoop. Bij huurkoop auto zonder BKR toetsing blijft de auto eigendom van de autoverkoper totdat hij volledig is afbetaald. Jij bent dus pas officieel eigenaar wanneer je het volledige bedrag hebt betaald. Deze manier van een auto financieren is gunstig voor de autoverkoper, omdat hij de auto terug kan vorderen wanneer je je niet aan de afbetalingsafspraak houdt. Omdat het risico voor de autoverkoper klein is doordat hij de auto altijd terug kan vorderen, is een negatieve BKR registratie geen probleem. Je kunt zo je auto financieren zonder dat er een BKR toetsing gedaan wordt.

Autofinanciering met negatieve BKR codering

Naast het afsluiten van een autofinanciering met een negatieve BKR codering bij de autoverkoper kun je ook via de gewone manier geld lenen. Je kunt vaak gewoon nog geld lenen, met een negatieve BKR codering. Wanneer je een herstelcode hebt, is het vaak nog makkelijker. Er zijn verschillende bedrijven die zich specialiseren in het verstrekken van kredieten aan mensen met een negatieve BKR codering. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke lening zonder BKR toetsing afsluiten om je auto mee te financieren. De persoonlijke lening kan het best gebruikt worden voor een autofinanciering. Op deze manier kun je ook je auto financieren zonder een BKR toets.

Alternatieve autofinanciering

In plaats van het proberen een autofinanciering rond te krijgen, kun je ook een auto leasen zonder BKR toetsing. Je kunt dan de auto leasen tegen een maandbedrag, zonder dat je een lening hoeft af te sluiten. Je krijgt dan vaak een mooie nieuwe auto voor een maandelijks bedrag. Het leasen van een auto is ook mogelijk zonder BKR toetsing. De kosten van het leasen zijn hoger per maand, maar je hoeft geen groot bedrag te lenen om toch je auto te financieren.